Verkkokaupan toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

1. Kaupan ehdot:
Plektra Trading Oy Ab:n verkkopalvelut palvelee 24 tuntia vuorokaudessa ja toimittaa tilauksesi perille 30 arkipäivän kuluessa, riippuen tuotteen saatavuudesta. Emme käsittele puutteellisin yhteystiedoin varustettuja tilauksia.

2. Plektra Trading Oy Ab:n ja asiakkaan välinen sopimus:
Plektra Trading Oy Ab:n ja asiakkaan välillä syntyy sopimus kaupasta, kun asiakkaalle on toimitettu sähköpostiviesti, jossa tilaus vahvistetaan vastaanotetuksi. Plektra Trading Oy Ab:lla on oikeus hyväksyä tai olla hyväksymättä tilausta. Plektra Trading Oy Ab varaa itselleen oikeuden asettaa rajoituksia tilattavien tuotteiden määrälle. Tekemällä tilauksen asiakas ottaa vastuun siitä, että hän täyttää Suomen laissa asetetut ikä- ja muut vaatimukset tuotteen ostamisesta. Ostospäätöksen yhteydessä asiakas antaa luvan Plektra Trading Oy Ab:lle lähettää mainoskirjeitä sähköpostitse. Asiakkaalla on kuitenkin mahdollisuus poistaa itsensä postituslistalta ilmoittamalla siitä palautusviestillä.

3. Tuotteiden hinnat ja saatavuus:
Tuotteiden hinnat on määritelty Plektra Trading Oy Ab:n internet sivuilla. Hintoja tai tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki esitetyt hinnat sisältävät kulloinkin Suomessa voimassa olevat arvonlisäverot, 9% tai 23%. Tuotteiden hintaan lisätään toimituskulut:
Suomen Postilla kaksitoista (12) euroa ja
Matkahuollolla (bussi- ja lähellepaketti) kymmenen (10) euroa.
Nämä hinnat koskevat Suomessa olevaan osoitteeseen toimitettavia lähetyksiä. Ulkomaille toimitettavien lähetysten hinnat määritellään erikseen.
Yli kolmensadanviidenkymmenen (350) euron normaalihintaiset tilaukset toimitamme rahtivapaasti.
Ei koske muilla toimitustavoilla toimitettuja tilauksia.
Jos tuote luokitellaan vaaralliseksi aineeksi toimitetaan se Matkahuollon kautta 4 euron lisämaksulla.
Jos tuote on kooltaan iso toimitetaan se Matkahuollon kautta 10 euron lisämaksulla.
Mikäli tilauksen vahvistamisen jälkeen tuotteita ei ole saatavissa tai Plektra Trading Oy Ab joutuu muuttamaan tuotteen hintaa johtuen tuotteen toimittajan tekemästä hintamuutoksesta, veromuutoksesta tai sivustoilla olevasta virheestä, Plektra Trading Oy Ab lähettää asiakkaalle tästä sähköpostiviestin, jossa asiakkaalle annetaan mahdollisuus tilauksen perumiseen, mikäli Plektra Trading Oy Ab ei ole sitä itse tehnyt.
Lähellä-pakettia toimitetaan seuraaviin noutopisteisiin; Matkahuolto, SIWA, Euromarket ja Valintatalo. Lähellä-paketin maksimipaino on 8 kg. Mikäli tilauksen paino on yli 8 kg lähetämme sen normaalina bussipakettina.


4. Tuotteiden toimitus:
Plektra Trading Oy Ab toimittaa tuotteet asiakkaan antamaan osoitteeseen. Kaikki toimitusajat Plektra Trading Oy Ab:n sivustoilla ovat arvioita, jotka perustuvat tuotteiden normaalisti vallitsevaan saatavuuteen, käsittely- ja toimitusaikaan. Tuotteiden omistusoikeus siirtyy asiakkaalle, kun tuotteet ja tilaus on kokonaisuudessaan maksettu. Vastuu ja riski tuotteista siirtyy asiakkaalle, kun tuotteet on lähetetty.

5. Plektra Trading Oy Ab:n takuu- ja palautussehdot:
Asiakkaalla on oikeus perua tilauksensa 14 vuorokauden sisällä siitä kun hän on vastaanottanut tilausvahvistuksen ja tilatun tuotteen.
Tuotteiden hinta toimitus- ja palautuskuluineen palautetaan asiakkaalle 30 päivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa.
Jos tilattu tuote on viallinen pyrkii Plektra Trading Oy Ab, hyvän kauppatavan mukaisesti, vaihtamaan se, mutta mikäli vaihtaminen ei ole mahdollista tai tilaus on muusta kaupan ehdoissa esitetystä syystä peruttu, Plektra Trading Oy Ab:n ainoa velvollisuus on hyvittää kauppasumma asiakkaalle. Tällä ei ole vaikutusta asiakkaan lakisääteisiin oikeuksiin.

6. Minimitilaus:
Minimitilausta ei ole. Jos lasku lähetetään eri osoitteeseen kuin tilatut tuotteet tai jos asiakas haluaa laskun lähetettävän erikseen lisätään laskuun seitsemän (7) euron laskutuslisä. Jos asiakas valitsee ennakkomaksun, laskutuslisää ei ole.

7. Sovellettava laki:
Asiakkaan ja Plektra Trading Oy Ab:n välisissä sopimuksissa sovelletaan Suomen lakia ja kaikki kauppoja koskevat kiistat käsitellään Suomen oikeuslaitoksen piirissä.

MAKSUEHDOT   

Laskutusasiakkaat:
Vain yritykset, yhdistykset ja yhteisöt voivat tilata Plektra Trading Oy Ab:n tuotteita laskua vastaan. Tilaajalla täytyy olla Suomessa toimitus- ja laskutusosoite ja yrityksen tulee olla merkitty kaupparekisteriin. Plektra Trading Oy Ab pidättää itselleen oikeuden suorittaa luottotarkistuksen.
Ennakkomaksu:
Plektra Trading Oy Ab lähettää asiakkaalle ennakkolaskun. Kun lasku on maksettu ja suoritus näkyy Plektra Trading Oy Ab:n tilillä, tilaus toimitetaan.

Hinnat ja maksut:
Kaikki hinnat ovat vapaasti varastossamme.

Laskutus:
Lasku päivätään toimituspäivänä. Maksuehto 7, 10 tai 14 päivää netto. Viivästyskorko on 10 %. Maksukehoituksen lähettämisestä veloitamme 5 euroa. Erääntyneestä laskusta lähetämme yhden maksumuistutuksen, minkä jälkeen perinnän hoitaa perintäyhtiö. Tällöin tilaaja maksaa perintäyhtiön vaatimat perimiskulut.

Tuotteet